Microsoft Word bedrijfstrainingen op maat

Microsoft Word is krachtige software voor tekstverwerking waarmee je prachtige documenten kunt maken en bewerken, waar dan ook en wanneer dan ook. Het is beschikbaar als een app voor desktop (Windows en MacOS), mobiele apparaten en tablets (iOS en Android), of online. Je kunt in realtime samenwerken met anderen en je schrijfvaardigheden verbeteren met deze veelzijdige tool. Meld je aan met elk e-mailadres en ga aan de slag!

Ontsluit het volledige potentieel van MS WORD met onze op maat gemaakte trainingsdiensten! Of je nu een beginner bent die de basis wil leren, of een gevorderde gebruiker die zijn vaardigheden wil verbeteren, wij hebben trainingen voor ieder niveau.

Onze trainingen worden op locatie gegeven, waardoor je team in een bekende omgeving kan leren en de verworven kennis direct kan toepassen. Of het nu gaat om een kleine groep van zes personen of een grotere groep van maximaal twintig personen, onze trainingen worden aangepast aan de unieke behoeften van jouw team.

Wij staan voor een praktische aanpak waarbij elke deelnemer actief betrokken is en direct toepasbare vaardigheden opdoet. Onze ervaren trainers zijn bekend met de specifieke uitdagingen op verschillende niveaus en passen de training aan om elke deelnemer te ondersteunen op hun weg naar deskundigheid in MS WORD.

Persoonlijke trainingen op uw locatie

Training Microsoft Word

Microsoft Word is een krachtige tekstverwerkingssoftware waarmee je veel meer kunt dan alleen typen en opslaan. Hier zijn enkele handige functies:
Opmaak: Je kunt je documenten mooier maken met opmaakelementen zoals afbeeldingen, animaties, foto’s en kleuren. Onderstreep tekst, voeg paginanummers toe of plaats een logo boven aan de pagina.
Samenvouwen van secties: Bij lange, ingewikkelde documenten kun je delen samenvouwen om je te concentreren op specifieke gedeelten. Gebruik ingebouwde kopstijlen om overzichtsniveaus toe te voegen en tekst samen te vouwen of uit te breiden.
Woorden tellen: Word telt automatisch het aantal woorden in je document.
Kolommen: Je kunt tekst in kolommen plaatsen voor een gestructureerde lay-out.
Koptekst en voettekst: Voeg informatie toe aan de boven- of onderkant van elke pagina, zoals paginanummers, titels of auteursnamen.
Controleren en reviseren: Gebruik de functie voor opmerkingen (ballonnetjes) om feedback te geven of wijzigingen bij te houden.
Zoeken en vervangen: Vind specifieke woorden of zinnen in je document en vervang ze.

Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden van Microsoft Word!

Voorbeeld Basiscursus

Voorbeelden van mogelijke onderwerpen:

Word:
Dark Mode en Paginakleur
Interactieve Webpagina
PDF editor
Clipboard
Formules en calculeren
Sorteren
Samenwerken tegelijkertijd
Documenten pinnen op beginscherm
Uitlijnen
Getallen uitlijnen
Vertalen
Regelafstand e.d.
Headings
Inhoud maken
Format kopiëren en plakken.

Word training op locatie