Excel trainer

Edge bedrijfstrainingen op maat

Hier volgen enkele voorbeelden van onze maatwerkcursussen in Excel: Elke cursus wordt volledig aangepast aan de specifieke wensen en eisen van de deelnemers. Dit betekent dat we rekening houden met het huidige niveau van Excel-kennis, de specifieke taken en functies die u dagelijks gebruikt, en de doelstellingen die u met de cursus wilt bereiken. Of het nu gaat om basisvaardigheden zoals het opstellen van spreadsheets en het gebruik van formules, of geavanceerde technieken zoals draaitabellen, macro’s en data-analyse, wij zorgen ervoor dat de inhoud precies aansluit bij uw behoeften en werkpraktijk.

Ontgrendel het volledige potentieel van Edge met onze gepersonaliseerde trainingsdiensten! Of je nu een beginner bent die de basisprincipes wil leren of een ervaren gebruiker die zijn vaardigheden wil aanscherpen, wij bieden trainingen voor elk niveau.

Onze trainingen vinden plaats op locatie, zodat je team in een vertrouwde omgeving kan leren en de opgedane kennis meteen in de praktijk kan brengen. Of het nu om een kleine groep van zes personen gaat of om een grotere groep van maximaal twintig personen, we passen onze trainingen aan de specifieke behoeften van jouw team aan.

Wij pleiten voor een praktische benadering waarbij elke deelnemer actief betrokken wordt en vaardigheden leert die direct toepasbaar zijn. Onze deskundige trainers kennen de specifieke uitdagingen van de diverse niveaus en stemmen de training af om elke deelnemer te begeleiden op hun pad naar meesterschap in Edge.

Efficiënte trainingen op uw locatie

Training Microsoft Edge

Dit zijn enkele voordelen van Microsoft Edge:

Minder geheugengebruik: Edge gebruikt ongeveer de helft van het geheugen dat Chrome nodig heeft, waardoor je computer vlot blijft werken1.
Synchronisatie tussen apparaten: Je kunt Edge op verschillende apparaten gebruiken en je browserervaring synchroniseren, vergelijkbaar met Chrome.
Ingebouwde notitietool: Edge heeft een handige tool voor het maken van notities tijdens het browsen.
Toegankelijkheidsopties: Edge biedt functies zoals “Read Aloud” om webpagina’s voor te lezen, wat handig is voor mensen met zichtproblemen1.
Stabiel en veilig: Edge maakt gebruik van dezelfde technologie als Google Chrome en biedt een vergelijkbare ervaring, maar met minder geheugengebruik.

Kortom, Edge is een solide keuze met enkele unieke voordelen!

Met onze op maat gemaakte trainingen ontdek je de kracht van Microsoft Edge.

Voorbeeld Basiscursus

Voorbeelden van mogelijke onderwerpen:

Verticale tabbladen
Voorleesfunctie snelheid / tempo
Insluitende lezer
Tekstvoorkeuren grammatica hulpmiddelen en dergelijke
Vertalen naar ca. 40 talen
AI in Bing
Collecties of verzamelingen voor webpagina’s, plaatjes, tekst fragmenten, etc etc.
Collecties delen en exproteren
Webopname
Kopie maken en bewerken en delen, of plakken
Browsergegevens importeren uit andere browsers
PDF reader en bewerken
Creëer web apps
QR code generator
Profielen aanmaken om werk en prive te scheiden
Taskmanager
Tab groepen
Side bar search

Hybride training