Excel trainer

Teams bedrijfstrainingen op maat

Microsoft Teams is een populaire samenwerkings- en communicatietool die door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt. Het maakt deel uit van het Microsoft 365-pakket en biedt tal van functies om berichten te versturen, vergaderingen te plannen en samen te werken aan projecten.

Maar Teams kan meer! In deze op maat gemaakte training leer je hoe je het meeste uit het gebruik van Teams haalt.

Onze op maat gemaakte training voor Microsoft Teams biedt een diepgaande verkenning van alle functies die dit krachtige communicatieprogramma te bieden heeft.

Van het efficiënt beheren van teams en kanalen tot het optimaliseren van communicatie via chat en berichten.

Je leert ook hoe je effectief vergaderingen plant en deelneemt aan video- en audiovergaderingen, en hoe je documenten kunt delen en bewerken binnen Teams met integratie van OneDrive en SharePoint.

Daarnaast ontdek je hoe je externe apps en integraties toevoegt om workflows te verbeteren, en leer je de basisprincipes van beveiliging en privacybeheer binnen Teams.

Deze training maakt je niet alleen een vaardige gebruiker, maar ook een efficiënt en effectief teamlid, gereed om de samenwerking en communicatie binnen jouw organisatie te optimaliseren.

Efficiënte trainingen op uw locatie

Microsoft Teams biedt verschillende voordelen voor efficiënte communicatie en organisatie:

Geïntegreerde communicatie: Teams centraliseert chat, videovergaderingen en oproepen, zodat je alles op één plek kunt beheren.
Agenda en planning: Met de robuuste agendafunctie kun je afspraken plannen, herinneringen instellen en evenementen organiseren.
Taakbeheer: Je kunt takenlijsten maken, prioriteiten stellen en taken bijhouden, geïntegreerd met andere Microsoft 365-apps.
Bestandsbeheer: Bewaar en organiseer documenten naadloos, en werk samen in real-time aan bestanden.
Integratie met Microsoft Office Suite: Teams werkt uitstekend samen met Word, Excel en PowerPoint.
Beveiligingsfuncties: Geavanceerde beveiliging zoals gegevensversleuteling, multifactor-authenticatie en veilige gasttoegang.
Aanpasbare gebruikersinterface: Pas de lay-out, thema’s en meldingen aan voor verhoogde productiviteit.

Voorbeeld Basiscursus

In een basiscursus Microsoft Teams leer je onder andere:

Navigeren in de interface: Verkennen van de Teams-interface, inclusief het menu, de werkbalken en de verschillende secties.
Teams en kanalen: Hoe je teams en kanalen kunt aanmaken, beheren en organiseren voor verschillende projecten of afdelingen.
Chatten en berichten: Versturen en ontvangen van berichten, gebruik van @-vermeldingen, en reageren op berichten.
Vergaderingen: Plannen, starten en deelnemen aan video- en audiogesprekken, en gebruik maken van vergaderopties zoals scherm delen en virtuele achtergronden.
Bestandsbeheer: Uploaden, delen en samenwerken aan documenten binnen Teams, en integratie met OneDrive en SharePoint.
Agenda en planning: Gebruik van de ingebouwde agenda om vergaderingen te plannen en afspraken te beheren.
Integraties en apps: Toevoegen en gebruiken van externe apps en integraties binnen Teams om workflows te verbeteren.
Meldingen en instellingen: Aanpassen van meldingsvoorkeuren en andere persoonlijke instellingen om productiviteit te verhogen.
Beveiliging en privacy: Basisprincipes van beveiliging binnen Teams, zoals privacy-instellingen en gasttoegang beheren.
Deze cursus biedt een stevige basis om Teams effectief te gebruiken voor communicatie en samenwerking in een professionele omgeving.

Outlook training